FOLLOWERS

Monday, 29 August 2011

YEAY , BESOK RAYA ! !

sekejap je kannn puasa , pejam celik pejam celik dh nak raya . . bestnya tak terkiraa dapat berkumpul ramai-ramai dgn family . . . . pg td wt ketupat ngn family aku . . kuih raya dh siap wt dh , so pg td x laa buzy sgt . . juz wat ketupat n masak rendang jee . . aku yang tak bole puasa ny asyik merasa jee . . HAHAHA . . then mlm ny nak main mercun puas-puas . . mum ngn dad aku beli mercun mcm-mcm utk anak-anak & cucu diowg . . mmg tiap-tiap thn x miss main mercun . . abg sulung tak balik thn ny sebab giliran dye raya kt MELAKA umah wife dye . . tak dapat beraya dgn dia thn ny . . tp umah aku dh cukup bising dgn suara anak-anak kakak aku . . mmg bising diowg nihhh . . btw xpe sekali sekala je dapat berkumpul mcm ny . . nak marah pown tak bole , diowang kann kecik lagi , bukannya tahu apa . . so aku wt tak tahuu jee . . wt pekak je wlwpown diowang menjerit melalak . . tepat pukul 12 tgh mlm stg kitowg nk main mercun bunga api yg 36 dass tooo , mmg best . . bunga api besar . . cantik jee . . aku pling suka tgk bunga api nihhh . . mercun lain x berapa sgt . . gilaaa bunyi kuat . . tp jd bunga api cntik jee kat ats , berwarna warnii . . mmg cantik r . . kat kampung aku ny mlm ny pakat berlawan jaaa , mercun sapa pling kuat bunyi . . HAHA .. semua pakat lawan cucuh mercun . . meriah gilaaa suasana mlm ny . . bunyi mercun berkumandang . . okelah tuu saja yang dapat aku ceritakan . . lainkali jumpa lagi bloggers sekaliannn . . BYE-BYE . .



P/S : SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR BATIN . . . nak mintaa maaf bebanyak dari hujung rambut sampai hujung kaki kalaw ada wat salah silap . . terkasar bahasa , tersalah bicara , terumpat bila-bila termengata yang tak kena terjeling menggoda , tercubit kat mana-mana , tertolak jatuh tangga , termakan harta benda harap dimaafkan & dihalalkan segalanya yaaa . . ikhlas dari hati MAS ATIEKAH BINTI MOHAMAD ,

Dibebel Oleh Budak Manja Yang Suka Pink Sesangat

0 comments: